gyula fotó

Üzletek

Idesüss pékség, kenyérbolt Gyula

Egy olyan üzletről látható összeállítás (fotó és interaktív panoráma), amelyet talán a gyulaiaknak nem is kell bematatni, hiszen a város több pontján kaphatóak az Idesüss pékség termékei, melyeket igen sokan kedvelnek. A 2014 decemberében nyitott belvárosi bolt egy szépen berendezett, kulturált, helyi fogyasztásra is alkalmas hely, ahova naponta többször érkezik friss áru, és ahol nemcsak péksütiket, de cukrásztermékeket is lehet kapni. Ha helyben szeretne egy finom kávét, teát inni, megreggelizni, erre is van lehetősége a vendégeknek. Üdítők, ásványvizek mellett a Cserpes tejtermékek is kaphatóak.

Az üzlet címe:
5700 Gyula, Béke sugárút 10.
A Komló szálló és a Corvin hotel között található.
 

 

 

Kerékpárbolt Gyula, Kossuth tér

Kerékpár üzlet GyulaKerékpárbolt Gyula

A Belvárosi Bringabolt bemutatkozása

Vállalkozásomat 2007-ben a Varga Kerékpár és Síszaküzlet megnyitásával kezdtem, rengeteg önbizalommal és hittel. Ezt követően 2009-ben nyílt meg a Belvárosi Bringabolt a város szívében. Üzleteink a megnyitás óta sikeresen működnek. A két gyulai üzlet közül a Varga Kerékpár és Síszaküzlet a Honvéd utca 8. szám alatt, a Belvárosi Bringabolt pedig a Kossuth tér 4. szám alatt található.

Csabai úti zöldségbolt Gyulán

Megújult a Csabai úton lévő zöldséges

Békéscsaba felől érkezve a Csabai úton a kanyar előtt található zöldséges megújulva várja kedves vevőit. A Gyula belvárosában található bolt tulajdonosa üzemelteti, így itt is a megszokott bőséges kínálat és változatos árukészlet várja a betérőket. Ünnepek fenyőfa és élőhal is kapható.A vásárlók részére nagy parkoló áll rendelkezésre.

Síbolt síszerviz és kölcsönző Gyula

Szíszerviz Gyula

Gyulán a piac közvetlen szomszédságában található a Honvéd u. 8. alatt a síszerviz, síkölcsönző síszaküzlet. Rendívül nagy választék, gyors szerviz a helyszínen. Használt és új termékekkel, kedves kiszolgálással, várják kedves vásárlóikat.

üzlet: 5700 Gyula, Honvéd. u. 8
név: Varga kerékpár és sí szaküzlet
tel: 30/6686-398

Belvárosi zöldséges Gyula

Kisvárosi nagy zöldséges a Béke sugárúton a Corvin hotellel szemben.

Rendkívül nagy kínálattal és különleges csemegékkel várják kedves vevőiket a tulajdonosok. A hagyományos áruféleségek mellett megtalálhatóak itt ritkábban kapható száraz áruk is és finomságok. Kandírozott aszalt gyümölcsök, hagyományos asztal gyümölcsök, kiváló minőségű száraztészták, kimért magvak, többféle dió, mogyoró, gyümölcsök, savanyított termékek és sok-sok más.

Ajánlat